MENIU

Ce spune forma buricului despre personalitatea ta

Ce spune formă buricului despre personalitatea ta

Deși mulți oameni nu conștientizează acest lucru, formă buricului dezvăluie o mulțime de lucruri despre corpul și personalitatea ta.

Lung și îngust

Buricul acesta este lung, îngust și, cel mai probabil, ușor adânc. Persoanele care îl au sunt dure, îndrăznețe și lupta din răsputeri să ajungă pe treaptă de sus în orice domeniu.

 
 

Sunt perfecționiste și urăsc situațiile în care nu dețin controlul. Chiar dacă sunt oameni de succes, totuși, uneori se lasă cuprinși de anxietate.

Perfect rotund

Dacă buricul tău este asemeni unui cerc perfect, înseamnă că ai o viață echilibrată, fără prea multă agitație în ea.

Ești o persoană cu picioarele pe pământ și, rareori, ești tulburat de ceva. Este foarte spiritual, însă ții ascunsă această parte a vieții tale.

Uneori, te simți copleșit de ritmul rapid al vieții cotidiene, ai preferă să trăiești în liniște, în afară nebuniei care te înconjoară.

 
 

Oval

În cazul în care ai un buric larg, adânc, oval atunci ești cel mai fericit om când îi ghidezi pe alții.

Vei avea o viață minunată dacă îmbrățișezi meseria de profesor, părinte, terapeut sau asistent social.

Nu-ți place să ieși în lumina reflectoarelor, însă îi ajuți pe ceilalți să dea tot ce au mai bun din ei. Unii oameni te-ar putea consideră ușor arogat, însă alții te privesc că pe un mentor.

Plat

Ești idealist, creativ și pasional – îți place să vezi frumusețea în lucrurile mărunte, ai un suflet de artist.

Totuși, te-ai luptat din răsputeri că să-ți găsești drumul în viață. Acum știi că viață este o călătorie indiferent de cât de multe curbe și întoarceri are.

 

Ieșit în afară

Este destul de întâlnit la copii, iar odată cu înaintarea în vârstă se transformă.

 
 

Adulții cu buricul ieșit sunt descriși că imaturi, însă care dau mereu dovadă de o energie copilărească.

Sunt oamenii care au „o inima tânăra” chiar dacă au împlinit 90 de ani. Sunt persoane atletice, cărora le plac sporturile în echipe.

Sub formă de clepsidra

Oamenii care au un astfel de buric un foarte buni oratori. Tocmai de aceea pot fi excelenți jurnaliști, vânzători sau actori.

Chiar dacă ești considerat fermecător și o persoană care știe mereu ce să spună, nu de puține ori te îndoiești de ține și de capacitățile tale.

Sub formă de papion

Ești inteligent și un gânditor inovativ. Probabil că ai avut note foarte bune la școală, mai ales la științele exacte precum matematică.

Uneori, ești ușor visător întrucât gândești întotdeauna în avans.

 

Estu introvertit, preferi să petreci timpul cu un grup mic de oameni care te înțeleg și te apreciază.

 
 

Cu piercing

Cel mai adesea ești un copil ușor sălbatic sau cel puțin așa ai fost nu cu foarte mult timp în urmă.

Îți plac mulțimea, energia, zgomotul și ești cel mai fericit când te afli în mijlocul unui grup numeros de prieteni în timp ce va distrați și încercați să creați ceva nou.

Te întristezi destul e ușor. Vrei că mereu să-ți fie amicii aproape și să fii sigur că acei oamenii te iubesc așa cum ești.

Sursa: littlethings.com