MENIU

Ce spune fiul lui Adrian Păunescu despre moartea lui CV Tudor: ”A avut trei mari calități”

Andrei Păunescu, fiul lui Adrian Păunescu, a fost și el marcat de vestea morții lui Corneliu Vadim Tudor. Acesta a confirmat încă o dată asemănările dintre tatăl său și politician.

„Mulţi au spus că seamănă cu Adrian Păunescu, şi uite că s-a asemănat şi la boli, amândoi au avut diabet, dar şi la graba cu care au plecat dintre noi", a declarat Andrei Păunescu, potrivit evz.ro.

Andrei Păunescu susține că Vadim Tudor și-a crescut fetele foarte bine, fără fițele și aroganța pe care o au alte odrasle de bani gata. Fiul lui Adrian Păunescu a adăugat că, în opinia lui, Vadim Tudor a avut trei mari calități.

„L-am apreciat pe Corneliu Vadim Tudor din cel puţin două motive: a fost un naţionalist adevărat, un om care a apărat România tot timpul, şi nu în ultimul rând, a fost un mare pamfletar, a avut un mare talent. Pot spune că fetele lui mi-au fost studente, una dintre ele îmi este studentă chiar acum. Sunt fete foarte studioase, bine crescute, şi Corneliu va avea mereu tot respectul me, pentru că a ştiut să îşi crească copii într-un asemenea mod", a completat el.

”După ce un om moare nu mai contează animozitățile”, a adăugat acesta.

"Era un patriot indiscutabil și, în al doilea rând, un pamfletar redutabil. Chiar atunci când ne înjura pe noi cu Cenaclul Flacăra, o făcea cu atâta talent încât ne plăcea și nouă", a încheiat el.