MENIU

Ce spune Andreea Mantea despre o nouă relaţie cu Ştefan Stan. Afirmaţii surprinzătoare

Fostul concurent de la Vocea României pare că preferă brunetele. După ce s-a iubit cu Andreea Mantea, acum Ştefan Stan s-a cuplat cu o tânără ce-i seamănă vedetei, pe numele ei Irina Placinschi.

Nici Andreea Mantea nu se mai gândeşte a o relaţie cu artistul. Prezentatoarea a spus că se concentrează asupra fiului ei şi a carierei.

Fosta "Burlăciţa" l-a lovit unde îl doare mai tare pe fostul iubit, fără să îşi dea seama, în momentul în care prezentatoarea TV, Rocsana Marcu, a întrebat-o dacă se gândeşte să mai dea o şansă dragostei.

"Ştefan Stan spunea zilele trecute la noi că nu-l mai interesează dragostea, că se dedică numai carierei", i-a spus Rocsana Marcu colegei ei, Andreea Mantea, la televiziunea Antena Stars.

"Nu există comparaţie între noi. El este aici, undeva, (n.r.- arată semn către jos), iar eu undeva sus. Pe lângă carieră, trăiesc cel mai frumos moment din viaţa mea. Am un copil minunat. Faci pe tine de emoţie.

Ce să ne mai ocolim atât? Îţi vine să-l iei , să-l pupi, să nu-l mai laşi să mai respire. Azi dimineaţă l-am luat cu mine în pat, să vezi cum făcea. Astea 4 luni de zile am stat lângă el", a afirmat Mantea.

Mai multe articole despre:
Andreea Mantea Ştefan Stan