MENIU

Ce spun anchetatorii despre o posibilă legătură între cazul unei minore dispărute dintr-un centru de plasament și crimele comise de ”Șacalul”. Este ea a treia victimă?

Anunțul întârziat al dispariției unei adolescente, dintr-un centru de plasament din Constanța, a alimentat în plan local scenariile potrivit cărora aceasta ar putea fi o ată victimă a "Șacalului". Speculația s-a amplificat pe fondul temerii că ar exista mai mute victime ale temutului criminal.

O adolescentă a dispărut dintr-un centru de plasament, din Constanța, la sfârșitul lunii august, fără ca dispariția acesteia să fie mediatizată la acea vreme. Abia miercuri, 18 septembrie, IPJ Constanța a primit acordul mediatizării dispariției, iar acest aspect a dat naștere unor ipoteze, mai ales că, în ultimele luni, două femei care au fost date dispărute au fost găsite moarte, potrivit Focus Press.

Coroborate cu dispariția minorei Melinte Sandra Elena, de 15 ani, despre care nu se știe nimic de aproape 3 săptămâni, a dat naștere unei ipoteze conform căreia adolescenta ar putea fi a treia victimă a individului arestat.

„Șacalul" din Constanța, suspectat de alte patru crime, pe lângă cele ale Deliei și Denisei. Ce au descoperit oamenii legii

Polițiștii neagă, însă, vreo legătură

” Minora este cunoscută cu plecări voluntare repetate, fiind identificată de polițiști, de fiecare dată, pe raza județului Constanța. Din cercetările efectuate până în prezent nu rezultă că aceasta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Menționăm că activitățile de căutare a minorei reprezintă o prioritate pentru polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind depuse toate eforturile pentru identificarea, localizarea persoanei și stabilirea împrejurărilor în care aceasta a plecat în mod voluntar din centrul de plasament”, se arată într-un comunicat al Poliției.