MENIU

Ce secrete ascund femeile care iubesc sexul

Femeile găsesc greu parteneri cu care sunt compatibile din punctul de vedere sexual. Tot la fel de multe nu își acceptă bucuria de a întreține relații sexuale frecvent, din nenumărate motive.

Există femei care iubesc sexul și îi acordă nu numai o importanță declarativă, ci și tot timpul lor liber și extrem de prețios.

Cel mai probabil, vă întrebați cum reușesc aceste femei o astfel de performanță? Iată câteva secrete ale acestor femei fericite:

1. Puterea gândului – femeile care iubesc sexul, iubesc să se și gândească la el

Aceste femei nu își inhibă gândurile sexuale, nu le cenzurează, din contra le încurajează, fără să se simtă vinovate chiar și atunci când fanteziile lor sunt prea perverse.

Așadar, pentru că sexul este atât de des în mintea lor, iar creierul este cunoscut că cel mai important organ sexual, e mult mai ușor pentru corpurile lor să spună „DA” relațiilor sexuale.

2. Jocul cu starea de spirit

Orice emoție-fie negativă, fie pozitivă – poate fi transformată într-un catalizator pentru pasiune dacă vă conectați la puterea sentimentului într-un mod erotic.

Femeile care iubesc sexul nu au nevoie de flori, de o baie cu spumă sau de un masaj pentru a avea libidou – ele iau orice stare de spirit în care trăiesc și o întorc în avantajul lor.

Rezultatul: o partidă de sex pe cinste și o căsnicie fericită.

3. Se iartă, sunt indulgente cu ele înșele, conștiente că auto-indulgență nu este un păcat

Dacă nu ești încântată de pielea ta mătăsoasă, dacă nu chiulești niciodată de la programul de muncă, dacă nu uiți din când în când de responsabilități, dacă nu te poți bucură de o după-amiază de primăvară, nu te vei putea bucură niciodată de o partidă de sex.

Femeile care iubesc sunt femeile care respiră profund mireasmă florilor.

4. Sunt conștiente de corpul lor, într-un mod pozitiv

Aceste femei nu sunt neapărat femei foarte frumoase – nu au măsurile perfecte, nici ochii cei mai migdalați sau buzele cele mai focoase, dar își iubesc trupul. Tot ele știu să își folosească corpurile pentru a se excită pe șine și pe cei cu care își împart viață.

5. Nu se opresc niciodată din a observa bărbații din jur

Femeile care au învățat să trăiască sănătos merg pe deviza “Sunt căsătorită, nu am murit”. Le plac bărbații, îi apreciază, flirtează, se lasă admirate... Devin soții, nu calugărițe.

6. Au standarde ridicate

O femeie care știe să iubească, va avea întotdeauna standarde foarte ridicate – pentru ele înșele și pentru partenerii lor. Au pretenția că aceștia să fie amanți buni, să nu mimeze orgasmul, să fie plini de viață și autentici, așa cum sunt și ele.

Mai multe articole despre:
femei sex cuplu