MENIU

Ce se întâmplă în corpul tău dacă îţi masezi tâmplele

Durerile iti dau frecvent dureri de cap? Orice mic stimul care ti-ar putea cauza disconfort are capacitatea de a-ti degrada starea psihica si emotionala, iar acesta este un motiv suficient pentru a incerca sa combati durerile cu orice pret. Spre exemplu, dacă îţi masezi tâmplele, poţi scăpa de migrene, scrie ele.ro.

Abuzul de medicamente este insa periculos, iar leacurile sunt de multe ori mai la indemana decat iti imaginai. Masajul este unul dintre trucurile cele mai eficiente care te pot scapa de disconfortul fizic si de dureri.

Scapa de migrene masandu-ti tamplele

Durerile de cap pot fi un efect al oboselii si al stresului, atunci cand nu au un fond patologic. In astfel de situatii, frecventa lor poate deveni foarte suparatoare, insa din fericire pot fi tratate cu ajutorul unui simplu masaj al tamplelor. Foloseste degetul mare si maseaza circular aceasta zona si vei scapa rapid de durerile de cap!

Poti uita de tensiunea gatului in cateva minute!

Nu de putine ori, persoanele care isi petrec foarte mult timp la birou, stand pe scaun, acuza o tensiune crescuta in zona gatului. Si aceasta isi gaseste leacul in tainele masajului: foloseste degetul mare si indexul pentru a masa aceasta zona, insistand pe partea centrala din jurul coloanei vertebrale.

Mai multe articole despre:
alegeri anunţ decizii măsură masat tample