MENIU

Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei apă de cocos timp de 7 zile

Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei apă de cocos timp de 7 zile

Nu este cea mai delicioasă băutură din lume, însă este una extrem de benefică pentru organismul nostru, iar consumată zi de zi, timp de o săptămână, face cu adevărat minuni.

Apa de cocos este cunoscută pentru proprietățile ei curative și de detoxifiere. Cercetătorii au descoperit că apa de cocos are aceeași structură precum plasma din sângele nostru. În trecut, chiar era folosită ca substitut pentru plasma sângelui uman, fapt pentru care cei care practicau această metodă s-au lovit de un val uriaș de critici. Cu toate acestea, apa de cocos a salvat foarte multe vieți, scrie unica.ro.

Iată ce se întâmplă dacă bei apă de cocos în fiecare zi, timp de o săptămână!

Apa de cocos poate fi folosită pe post de diuretic natural, pentru că are proprietăți care ajută la buna funcționare a tractului urinar, dar și a rinichilor. Ajută, de asemenea, la detoxifierea tractului urinar și a canalelor vezicăi. Este bogată în fibre, ceea ce o face benefică nu doar pentru aparatul urinar, ci și pentru cel digestiv. Acidul gastric, dacă vă confruntați cu o astfel de poblemă în exces, este reglat de apa de cocos.