MENIU

Ce se întâmplă dacă pui un pahar cu apă sub pat, în fiecare noapte. Sigur nu știai asta

Ce se întâmplă dacă pui un pahar cu apă sub pat, în fiecare noapte. Nu te costă nimic, iar efectul este eficient. Sigur nu știai acest lucru.

Ce se întâmplă dacă pui un pahar cu apă sub pat

Cauzele majorității bolilor psihice sunt, de obicei, factorii biologici sau psihologici, dar pot fi, de asemenea, și factorii spirituali. Acești factori sunt astfel motivul pentru care un pacient nu răspunde bine la tratamentul pe care îl urmează, în situația în care suferă de vreo afecțiune și urmează tratament medicamentos. Motivul poate să fie energia negativă acumulată în casă sau în încăperea în care dormiți.

În acest caz, există un ritual care poate elimina energia negativă. Medicamentele au meritul lor însă, dacă veți avea încredere în eficiența remediilor naturale, acest lucru vă va ajuta să vă recuperați mai repede, în cazul diverselor afecțiuni.

Lumânările roșii îndeplinesc dorințele legate de sentimente. Află de ce e bine să aprinzi candele și care este rolul celorlalte culori

Energiile negative pot avea cu siguranță o influență negativă asupra sănătății mintale, motiv pentru care trebuie eliminate printr-un ritual spiritual. Ritualul pe care îl recomandăm este foarte simplu și implică punerea unui pahar cu apă sub patul în care dormiți. Acest ritual va elimina vibrațiile joase.

Apa este unul dintre principalele elemente de purificare a spațiilor, care absoarbe energii negative și le poate elimina eficient.

Dacă puneți un pahar cu apă sub pat, aceasta va absorbi toată energia negativă din cameră. Următorul pas este să aruncați apa dimineața și să o înlocuiți cu apă proaspătă, pentru următoarea noapte. Puteți repeta procesul pentru câte nopți doriți.

Cum se face ritualul?

Cum spuneam și mai sus, ritualul este foarte simplu, trebuie doar să puneți apă de la robinet într-un pahar curat, apoi așezați paharul sub pat peste noapte. În încăperile unde s-a acumulat foarte multă energie negativă, dimineața ar trebui să observați sticla, dacă este înnegritî și apa din pahar are bule mici.

Care sunt efectele benefice ale cristalelor asupra purtătorului. Pietrele semiprețioase sunt pomenite în biblie, dar sunt folosite și în ritualurile de magie

Înseamnă că aceasta a absorbit energia negativă. Chiar dacă apa nu are bule, iar sticla este clară, apa ar trebui să absoarbă vibrațiile negative. Dar înseamnă că în camera respectivă nu era acumulată foarte multă energie negativă.

 

 

sursa: Almanah Online

Mai multe articole despre:
pahar cu apa pat ritual