MENIU

Ce se întâmplă dacă pui un cub de gheață pe gât, între cap și coloană. Efectul este surprinzător

<p>Cum te poţi răcori instant cu un singur cub de gheaţă. Este cea mai simplă metodă</p>

Este cunoscut sub denumirea de "Feng Fu", iar în momentul în care acest punct este stimulat cu un cub de gheaţă rezultatele apar rapid şi sunt senzaţionale.

Nu este chiar un leac pentru tinereţe fără bătrâneţe, dar sigur vă veţi simţi mult mai bine după ce veţi încerca această tehnică. Poziţionat chiar pe gât, între coloană şi cap, Feng Fu este văzut de specialiştii în acupunctură drept un punct esenţial al corpului, care este răspunzător de starea generală a organismului nostru.

Trebuie să te poziţionezi pe burtă şi să-ţi aşezi un cub de gheaţă în această zonă! În primele 30 de secunde vei simţi un frig puternic, dar apoi senzaţia se va transformă în căldură. Timp de 20 de minute nu ai voie să te mişti, chiar dacă se va topi gheaţă. Ai nevoie de cel puţin trei zile pe săptămâna să faci acest procedeu, recomandat dimineaţă, imediat după trezire.

În zilele imediat următoare vei simţi o stare energică, euforică, iar pofta de viaţă va creşte semnificativ. Somnul se va îmbunătăţi, iar digestia va reveni la cote normale.

Mai multe articole despre:
gheaţă gât cub de gheaţă