MENIU

Ce se întâmplă dacă masaţi palmele cu ulei de măsline

Ce se întâmplă dacă masaţi palmele cu ulei de măsline

Consumul de ulei de masline ajuta la scaderea nivelului colesterolului, el contine antioxidanti care descurajeaza bolile cronice, inclusiv cancerul. Uleiul de masline este bogat in vitamine: A, B1, B2, C, D, E si K, dar si in fier.

Este adevaarat, uleiul de masline ajuta sistemul digestiv, dar nu te mentine neaparat slab; contine la fel de multe calorii ca oricare alt ulei (9cal/g). Insa acesta actioneaza ca un laxativ bland, fiind benefic pentru intestine si luptand impotriva gastritei si ulcerului. Este, de asemenea un foarte bun tonic, de aceea este recomandat si persoanelor cu afectiuni cardiace.

Baut inainte de masa, uleiul de masline protejeaza stomacul impotriva ulcerelor. Daca este luata o lingura sau doua in combinatie cu zeama de lamaie sau cafea, previne constiparea fara a irita tractul intestinal. Este de asemenea eficient in tratarea infectiilor tractului urinar si problemelor vezicii biliare. Este remediul perfect pentru copiii care sufera de gastrita, accelereaza dezvoltarea creierului si intareste oasele. Dizolva cheagurile din vasele capilare; s-a descoperit ca incetineste gradul de absortie al grasimilor comestibile, si in mod consecvent incetineste procesele de imbatranire, potrivit bzi.ro.

Ca sa scapati de o multime de neplaceri, dureri ori disconfort, folositi masajul regulat al palmelor. Aceasta metoda simpla va va asigura si o detoxifiere a organismului, mai ales daca nu va plac ceaiurile sau nu vreti sa luati medicamente de sinteza. Pentru masaj, cel mai indicat ar fi uleiul de masline, care vitaminizeaza pielea si o fereste de efectele îmbatrânirii precoce.

Mai multe articole despre:
ulei de măsline masaj măsline ulei palme