MENIU

Ce se întâmplă dacă mănânci humus de casă în fiecare zi. Rezultatele sunt peste așteptări

Humusul este cunoscut ca o gustare bogată în proteine. Acesta nu conţine ingrediente speciale dar, ingredientele din care este preparat sunt compuse din substanţe nutritive benefice.

Nu numai atât, dar humusul conține o mulțime de grăsimi sănătoase, fibre importante și numeroase alte elemente nutritive esențiale, cum ar fi zinc, fier, mangan, potasiu, magneziu, cupru, seleniu, calciu, fosfor, betaină, colină, vitamina A, vitamina C, vitamina E, vitamina K și vitamine B, cum ar fi acid folic, B1, B2, B3, B5, B6 . Humusul include, de asemenea, acizi grași omega-3 și omega-6. Mai jos puteți observa o diagrama cu substanțele nutritive pe care le conține o ceașcă de humus de casă.

În afară de năut, humusul conţine, de asemenea, ulei de susan sau ulei de măsline extravirgin, usturoi, suc de lămâie, sare şi o varietate de alte ierburi. De exemplu se poate adăuga pătrunjel proaspăt tocat.

Consumat zilnic, humusul de casă, în special menține controlul greutății, duce la scăderea riscului de cancer, reduce colesterolul, reduce inflamația și îmbunătățește circulația sanguină. De asemenea, acest preparat este o sursă bună de proteine pe bază de plante și face minuni asupra digestiei.

sursa: i-lady.ro

Mai multe articole despre:
naut humus humus de casa