MENIU

Ce se întâmplă dacă îți freci fața cu o roșie timp de trei secunde

Inflamaţiile pielii nu sunt plăcute. Pielea roșie și mâncărimile sunt agonizante, însă există o soluție chiar din bucătăria ta. Folosește roșii în rutina zilnică de înfrumusețare a pielii! Te vor ajuta să scapi de acnee și vor reduce aspectul cicatricelor provocate de acnee.

Rosiile au atât de multe beneficii pentru piele datorită unor nutrienți precum licopenul, proteinele, vitamina A și vitamina C. Licopenul, un antioxidant care da culoarea roșiei, luptă împotriva radicalilor liberi din organism, ceea ce-l face o armă redutabilăîn tratarea problemelor pielii.

Ceilalti nutrienți care se regăsescînroșii contribuie și ei la rezolvarea afecțiunilor pielii: vitamina C și vitamina A conferă strălucire pielii terne și îi redă sănătatea, avândși proprietăți astringente ceea ce înseamnă că îndepărtează excesul de sebum. De asemenea, roşiile ajutăla micșorarea porilor și hrănesc tenul în profunzime.

Dacă ai mai multtimp la dispoziție, îți poți face o mască eficientă cu roșii. Taie o roșie în partea de susîn formă de X, apoi pune-o sub apă caldăși curată de coajă, începândîn dreptul tăieturii. Scoate semințeleși amestecă tot ce a rămas într-un blender, formând o pastă. Aplică pastă pe ten și lasă să acționezetimp de o oră, apoi clătește. De asemenea, poți tăia o roșie pe jumătateși poți freca jumătățile pe zonele afectate de pe ten. Tot ce trebuie să faci este să clătești bine apoi.

Sursa: bzi.ro

Mai multe articole despre:
acnee ten frumos mască de faţă cu rosii