MENIU

Ce se întâmplă când amesteci oja cu apă. Experimentul artistic cu rezultate uimitoare

Ce se întâmplă când amesteci oja cu apă. Foto: Captură YouTube

Cu toții știm că oja este unul dintre cele mai utilizate produse de îngrijire personală pentru a ne pune în valoare unghiile. Însă, ce s-ar întâmpla dacă am amesteca oja cu apă? Ei bine, se pare că am obține un experiment artistic cu rezultate uimitoare.

Această tehnică este una care presupune un amestec interesant între cele două lichide, folosit în special pentru a crea modele sau texturi unice. Și ce e mai fascinant decât să îți creezi propriul model cu ojă și câteva obiecte simple de uz casnic?

Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur. Sunt total imune la gura lumii și trăiesc după propiile reguli

Dacă o cană personalizată este alegerea ta, iată cât de simplu o poți realiza cu ajutorul ojei. Ai nevoie de un vas în care să poți scufunda cana, umplut cu apă călduță. Aici poți picura oja în culoarea preferată, alegând două tonuri diferite și cu ajutorul unei scobitori poți forma un model. Scufundă cana și apoi ridic-o din interiorul vasului. Vei obține un model WOW.

Dacă doriți să creați ceva mai festiv, puteți încerca să decorați un set de pahare pentru petrecerea de Revelion. Elaborați un model sau creați o textură unică cu ajutorul ojei și apoi utilizați picăturile pentru a crea un model pe marginea paharelor. Este o metodă perfectă pentru a-ți impresiona invitații și a oferi un plus de personalitate fiecărui pahar.

O altă idee creativă ar fi să utilizați această tehnică pentru a crea bijuterii unice. Cu ajutorul ojei și apă, puteți obține un model unic pe partea internă a unei brățări sau a unei perechi de cercei. Este un proiect foarte prietenos pentru buzunar și pentru mediul înconjurător, deoarece puteți folosi obiecte reciclate și ojă veche.

Cel mai bun tiramisu de casă, desertul delicios gata în doar 10 minute