MENIU

Ce probleme grave de sănătate pot cauza medicamentele pentru tuse

<p>Alimentul-surpriză care te poate scapă instant de tuse</p>

Studiile au demonstrat ca medicamentele pentru tuse nu functioneaza foarte bine. Unele dintre aceste medicamente pot cauza probleme de sanatate, daca le folositi un timp indelungat sau daca luati mai multe decat a prescris doctorul.

Unele dintre aceste medicamente pot cauza probleme de sanatate, daca le folositi un timp indelungat sau daca luati mai multe decat a prescris doctorul. Este important sa administrati corect medicamentele si sa le tineti departe de mana copiilor, prevenind, astfel, adiministrarea lor accidentala.

Preparatele pentru tuse pot cauza probleme persoanelor care au deja probleme de sanatate, cum ar fi astm, insuficienta cardiaca, tensiune arteriala sau glicemie. Preparatele pentru tuse pot, de asemenea, sa interactioneze cu alte medicamente, sedative sau calmante si sa se influenteze reciproc producand reactii adverse in organism.

Cititi cu atentie instructiunile de administrare ale medicamantelor si consultati farmacistul sau doctorul pentru a va recomanda un tratament corespunzator, scrie one.ro