MENIU

Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor

Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor

Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia se poate transforma în dragoste.

Prima săptămână din luna septembrie începe cu Pluto care intră în zodia Capricorn. Acest lucruu înseamnă noi oportunități pentru semnele cardinale. Cu Luna Nouă în Fecioară, va continua transformarea care a început în luna August.

Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie

Planeta Mercur are o mișcare directă, ceea ce îi ajută pe nativi să-și continuie planurile pe care și le-au trasat. Marte în zodia Rac adaugă mai multă energie pentru semnele cardinale și semnele de apă. Venus și Luna vor fi în Balanță, lăsând zodiile să se concentreze pe iubire.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se îndreaptă către sectorul amoros odată ce îmbrățișează schimbările care apar în viața lor. Au o energie mult mai dinamică ceea ce îi ajută în vederea planurilor personale. Chiar dacă energia de care dau dovadă le poate crea probleme, vor învăța să demonstreze că sunt adevărați lideri atunci când este cazul.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor învăța cum să introducă temele iubirii și ale griji de sine în rutina proprie. Nu se vor simți limitați, astfel că se vor concentra mai mult pe eficiență. Își vor construi relații durabile cu oamenii pe care îi observă zilnic.

Vor folosi acest timp pentru a-și seta noi scopuri de viitor.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt plini de speranță și optimism. O iubire din trecut îi face să fie mult mai ancorați în prezent. Vor fi foarte sinceri cu cei dragi, iar acest lucru îi ajută să dezvolte legături mult mai puternice. Este o șansă unică pentru a se apropie de oamenii dragi și a-i ajuta să înțeleagă anumite lucruri.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac își vor schimba planurile și vor intra într-un nou domeniu care le este mai puțin cunoscut. Se vor simți încrezători în forțele proprii, iar sectorul creativ îi ajută în acest sens. Își vor descoperi talente pe care nu le credeau posibil, iar acasă vor avea o conversație interesantă cu cei dragi.

Zodiile care se întorc la fostele iubiri în toamna anului 2024. Aleg să mai acorde o șansă relației

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își vor redescoperi puterea și potențialul pentru planurile de viitor. Cu Mercur în semnul lor, vor reuși foarte ușor să-și rezolve problemele, acum că planeta comunicării staționează într-un mod direct. Luna Nouă îi ajută să se conecteze cu prietenii, să fie mai aproape de partenerii și să-și continuie ideile.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se gândesc la un nou început. Deși au avut un sfârșit de vară mai puțin prietenos, se pare că povestea lor continuă. Vor avea încrederea și înțelegerea pe care cei din jur le-au cerut-o multă vreme. De asemenea, Luna Nouă le oferă șansa de a-și crede propria poveste, fără a se concentra la cei din jur.

Citește continuarea aici

Relațiile începute în 2024 sunt făcute să reziste. Explicațiile astrologilor