MENIU

Ce pericole te pasc dacă faci sex în apă

Ce pericole te pasc dacă faci sex în apă

Dacă faci sex în apă te expui unor pericole de sănătate, la care nu te-ai fi aşteptat, potrivit medicilor. Este vorba despre sexul în mare sau în piscină, în general, care favorizează contactarea unor boli.

Astfel, potrivit medicilor, sexul în apă, fie că e vorba de un rău, un lac, mare sau apă din piscină, te expune la tot felul de bacterii.

Aceste bacterii, în mod normal, sunt tolerate de piele, însă organele genitale, în contact direct cu aceste surse de apă, pot fi afectate. Este vorba despre infecţii urinare grave din cauza unor bacterii sau chiar disturgerea PH-ului vaginal, ceea ce duce la o sensibilizare a vaginului, fiind apoi mult mai vulnerabil la infecţia cu diferite fungi. Totodată, dacă PH-ul vaginal este distrus, se tratează incredibil de greu.

Apă de mare, apă sărată, poate chiar să diminueze lubrifierea naturală a vaginului şi să provoace răni în interiorul acestuia. Acest lucru se întâmplă din cauza că apă de mare, contrar a ceea ce se crede, nu este deloc un bun lubrifiant, fiind plină de impurităţi fine ce pot afecta negativ interiorul vaginului.

Cel mai riscant însă, în cazul sexului în apă, este îmbolnăvirea de diverse boli cu transmisie sexuală. Acest lucru se întâmpl din cauză că prezervativul nu mai este eficient în apă. Mai precis, lichidul intră în acesta şi poate ajunge cu uşurinţă în vagin, favorizând bolile cu transmisie sexuală.

Sursa: lyla.ro

Mai multe articole despre:
apă mare sex