MENIU

Ce lucruri NU trebuie să lipsească niciodată din geanta unei femei. Ai grijă să le ai mereu cu tine

Lucruri care nu trebuie să lipsească niciodată din geanta unei femei. Acestea sunt indispensabile fiecărei femei pe parcursul unei zile, asta dacă vă doriți un confort minim pe care să-l aveți mereu la îndemână.

Ce nu trebuie să lipsească din geanta unei femei

O perie pentru păr este necesară pentru a-ți rearanja coafura pe parcursul zilei, în special atunci când  aceasta este expusă la vânt.

Rujul sau luciul de buze, în funcție de ce anume folosiți, trebuie să fie mereu în geantă pentru a vă putea reîmprospăta culoarea pe parcursul zilei, mai ales după ce ați mâncat.

Oglinda pentru geantă, de asemenea, este esențială, chiar dacă aveți acces la alte surse unde vă puteți bucura de oglindă, având-o la îndemână vă va fi mult mai ușor chiar stând la birou să vă reîmprospătați machiajul sau cel puțin să verificați dacă vă stă bine părul.

Cum să folosești laptele în cosmetică. Măști faciale preparate în casă. Tenul tău va radia de frumusețe

Șervețelele umede sunt absolut necesare, le puteți folosi ori de câte ori simțiți nevoia pentru a vă păstra mâinile curate și a ține microbii la distanță. De asemenea, înainte sau după ce mâncați, dacă nu aveți mereu apa la îndemână, vă puteți ajuta cu aceste șervețele.

O pilă de unghii trebuie să rămână mereu uitată prin geantă, întrucât în orice clipă ți se poate întâmpla să ți se rupă o unghie și, pe lângă faptul că este inestetic, e și tare neplăcut să simți colțul acesteia care poate să-ți agațe ciorapii. Având pila la îndemână vei putea remedia imediat această problemă.

Absorbantul să nu lipsească niciodată din geantă, trebuie uitat pe fundul genții pentru a nu te prinde momentul nepregătită în acest sens. Avându-l mereu la tine vei sta liniștită din acest punct de vedere.

Fondul de ten sau cel puțin un baton/creion corector. Acesta îți va fi util pentru a ascunde cearcănele cauzate de oboseală sau imperfecțiunile, chiar și apariția unui coș.

Ce se întâmplă dacă îți clătești părul cu ceai de mentă sau de rozmarin. Nu vei mai apela la produsele cosmetice costisitoare. Trucuri pentru a avea o podoabă capilară de invidiat

Crema de mâini este necesar să o aveți la dispoziție, deoarece poate fi folosită de fiecare dată după ce vă spălați pe mâini, în special atunci când aveți o piele uscată. Aspectul mâinilor este foarte important pentru o femeie, de aceea nu ezitați să le hidratați cât mai des, chiar și pe parcursul zilei, nu doar seara.

Picăturile pentru ochi sau lacrimile artificiale, după denumirea lor din farmacie ar trebui să nu lipsească din geantă. Pe lângă faptul că ochii sunt oglinda sufletului, ei mai sunt și unul dintre punctele forte ale femeilor. O privire atrăgătoare poate cucerii pe oricine, dar dacă ochii sunt obosiți de la privitul în calculator sau iritați de la vânt, s-ar putea să vă facă mai puțin atrăgătoare, pe lângă disconfortul creat.

Un analgezic este bine venit mereu când apar situații care ne dau dureri de cap, la propriu. Avându-l în geanta dumneavoastră veți evita situația de a întreba prin rândul colegilor dacă vă pot ajuta, salvarea o veți găsi în propria geantă.

Mai multe articole despre:
femei lifestyle geanta moda frumusete