MENIU

Ce nu s-a văzut la TV la discursul lui Iohannis. "I-am spus la plecare președintelui..."

Discurs Iohannis

Parlamentarii PSD și ALDE au părăsit sala de plen unde Klaus Iohannis ținea discursul cu privire la modificările legislaţiei penale iniţiate de Executiv. "Așteptam alt mesaj de la președinte, de continuitate, normalitate. Mesajul auzit a fost unul de dezbinare, un mesaj care incita la manifestări de strada, care nu duce la pace socială", au spus oficiali PSD la ieșirea din sală.

"Așteptam alt mesaj de la președinte, de continuitate, normalitate. Mesajul auzit a fost unul de dezbinare, un mesaj care incita la manifestări de strada, care nu duce la pace socială", au spus oficiali PSD la ieșirea din sală.

"Am plecat când a început să ne jignească. Sunt multe lucruri bune care s-au întâmplat și nu le-a pomenit deloc", au vociferat oficialii PSD. Deputatul Cătălin Rădulescu a spus presei că se aștepta ca Iohannis să spună cum a acceptat ca SRI și DNA să facă echipă sa ancheteze oamenii. Asta trebuie sa spuna

"Nu ne reprezintă. Nu e președintele nostru. Să stea cu cine l-a ales. Noi nu facem parte din votanții lui. Să stea cu poporul lui. Noi suntem alesii poporului nostru. Nu al lui. El a împărțit. Dacă azi venea cu mesaj de pace, era ok", a explicat deputatul PSD.

Șeful PSD, Liviu Dragnea a dezvăluit ce a discutat cu Iohannis înainte de plecarea președintelui.

"I-am spus la plecare președintelui: Sper să facem pace în România. Iar el mi-a răspuns că asta speră și el", a mărturisit Dragnea.

Președintele PSD și al Camerei Deputaților a explicat și absența premierului Grindeanu de la discursul lui Iohannis. "Ieri am avut o discuție în trei, cu Tăriceanu și premierul Grindeanu și președintele ALDE m-a atenționat că este un mesaj către Parlament, de asta am luat decizia să nu participe și primul ministru", a spus Dragnea.

La ieșirea din sala de Plen, deputații și senatorii PSD au huiduit și au strigat Demisia lui Iohannis.

 
 
Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Klaus Iohannis