MENIU

Ce note a luat Marcel Ciolacu la Bacalaureat și licență: „Am căutat diplomele prin toate documentele”

Ce note a luat Marcel Ciolacu la Bacalaureat și licență: „Am căutat diplomele prin toate documentele”

Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, și-a anunțat notele de la examenul de Bacalaureat și licență, după ce a declarat luni că nu își amintește exact media obținută la BAC. În cadrul unei conferințe la Palatul Parlamentului, Ciolacu a menționat că a susținut examenul în 1986 și că a obținut o medie „suficient de bună”.

Marți seară, prim-ministrul a revenit cu informații precise, precizând că, odată ajuns acasă, s-a apucat să caute prin toate documentele pentru a găsi diplomele de Bacalaureat și de licență.

„Ca orice om normal, aseară, după ce am terminat și cu crescătorii de oi, m-am dus acasă. Am avut proasta inspirație să dau drumul la televisor și să văd știrile. Normal că toate știrile au început că eu n-am știut să răspund la întrebarea ce medie am avut la Bacalaureat. Oameni buni, eu Bacalaureatul l-am susținut acum acum 38 de ani.

Normal că m-am apucat în toate documentele să caut toate diplomele, să închidem acest circ.

Bacalaureatul l-am susținut când am terminat liceul. L-am luat cu media 7.03, iar dacă tot am căutat, am și diploma de licență de la facultate, unde am susținut examenul și am luat media 9. Sper că nu o să vină acum cineva să mă întrebe ce culoare de pix am folosit acum 38 de ani”, a transmis premierul Marcel Ciolacu, printr-un mesaj video pe TikTok.

Marcel Ciolacu, despre media de la Bacalaureat: „Nu ştiu pe de rost, nu m-am uitat”

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu bacalaureat medie