MENIU

Ce înseamnă dacă visezi o bufniţă sau o cucuvea. Nu este aşa de rău precum crezi!

Ce înseamnă dacă visezi o bufniţă sau o cucuvea. Nu este aşa de rău precum crezi!

Interpretarea viselor în care apare o bufniţă sau o cucuvea. Iată ce înseamnă dacă visezi o bufniţă sau o cucuvea!

Atunci când visezi bufniţă înseamnă că vei avea un câştig financiar, însă trebuie să ai grijă să nu fii furat, trebuie să fii mai precaut cu investiţiile pe care le faci.

Bufniţă din vis nu are absolut nici o legătură cu cucuveaua care în tradiţiile populare prevesteşte moartea cuiva sau o nefericire, aceasta fiind doar animal de noapte, simbolizând umbrele, deci instinctul uman care poate adesea să ne răpească liniştea sau poate simboliza chiar liniştea de care avem nevoie sau echilibrul sufletesc pe care trebuie să-l dobândim într-o lume întunecată, plină de duşmani şi de răutăţi.

În acelaşi timp dacă visezi că sperii o bufniţă iar această zboară departe înseamnă că vei avea în viaţă condiţii mult mai bune de trăi, nu vei duce lipsa de nimic şi fericirea îţi va umple toate zilele.

Bufniţa mai poate reprezenta şi certurile cu cei mai bătrâni din familie.

În cazul în care visezi o bufniţă se mai spune şi că eşti o persoană înţeleaptă, ai o educaţie bună şi te bazezi pe ea în realtiile cu ceilalţi, ceea ce îţi va aduce un foarte mare câştig de sine, scrie dreamgeek.ro.

Dacă visezi că auzi un sunet de bufniţă sau cucvea acesta poate să sugereze faptul că eşti avertizat asupra unor pericole iminente, deci trebuie să fii pregătit în viaţă pentru orice, mai ales dacă ai nişte sentimente de frică pe care încerci să le refulezi.

Dacă visezi o bufnitia care stă în casa ta, mai ales dacă această stă la fereastră înseamnă că vei intră într-o perioadă plină de necazuri, de nenorociri, pe care evindent că nu ai cum să le ocoleşti, însă în acest fel măcar eşti avertizat că să iei lucrurile că atare şi să încerci să le rezolvi în timp.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când îţi apare o bufniţă în vis aceatsa reprezintă faptul că prietenii sau cel puţin cei pe care îi considerai prieteni sunt împotriva ta şi vor să îţi facă rău ori pur şi simplu nu te apreciază aşa cum îi apreciezi tu pe ei şi totul se va întoarce împotriva ta la un moment dat.

În altă ordine de idei, în momentul în care visam o bufniţă această poate să sugereze şi faptul că suntem persoane singuratice, ne complacem în melancolie, în sufletul nostru domneşte o tristeţe profundă şi ar trebui să facem ceva în acest sens.

Pe de altă parte, visul poate să avertizeze şi asupra unui posibil accident care se va finaliza cu o moarte, deoarece bufniţă adesea, deşi este un animal paşnic, reprezintă un pericol pentru noi, mai ales pentru că este un prădător de noapte. 

Interpretarea viselor în care apare o cucuvea

Atunci când visezi o cucuvea înseamnă că nu vei reuşi să faci nimic din ce ţi-ai propus iar dacă visezi că o auzi cântând înseamnă mare ghinion, moarte sau boală.

Când o priveşti în vis reprezintă tot o nenorocire, iar dacă vezi un atac nocturn al unei cucuvele în vis înseamnă tot prevestire de rău augur, chiar şi atunci când ea şade sus în copac reprezintă pagubă, neînţelegere, moarte, boală, ghinion, faptul că nu vei reuşi să termini nimic din ce ţi-ai propus.

Dacă visezi că îţi cântă o cucuvea înseamnă tot că vei avea parte de multe necazuri, ghinionul îţi dictează viaţa.

O cucuvea în vis nu aduce nimic bun, decât poate în cazul în care visam că o prindem. Doar atunci este posibil să ne întârziem puţin ghinionul. Dacă visam că o omorâm înseamnă că poate vom trece cu bine peste unele calamităţi.