MENIU

Ce înseamnă când visezi că plângi?

Ce înseamnă când visezi că plângi?

Din cele mai vechi timpuri, interpretarea viselor a dat bătăi de cap oamenilor. De la mari cărturari, până la oameni de rând, fiecare şi-a dorit să înţeleagă ce înseamnă când visezi anumite lucruri. 

Există teoria conform căreia oamenii visează opusul a ceea ce li se va întâmpla în viitorul apropiat, dar asta depinde foarte mult de simbolurile care apar în acel vis şi de capacitatea spirituală a fiecăruia dintre noi de a intercepta asemenea semne într-o stare de conştienţă paralelă.

În cazul plânsului, se pare că de visezi că plângi în vis vei primi o veste bună neaşteptată sau vei avea parte de nişte schimbări în viaţa ta care se vor dovedi a fi benefice pentru tine şi cei apropiaţi din jurul tău. Astfel, plânsul în vis înseamnă fericire. Dar dacă visezi că eşti fericit, atunci vei plânge în viaţa reală? Nu neapărat. Depinde numai de noi cum alegem să întrebuinţăm semnalele pe care le primim la nivel inconştient şi cum le transportăm la nivel conştient.

Dacă în vis eşti foarte trist şi plângi foarte mult înseamnă că la nivel inconştient primeşti semnalul că în viaţa reală vei avea parte de evenimente plăcute care te pot lua prin suprindere şi care îţi vor aduce zâmbetul pe buze.

Mai multe articole despre:
vise plâns lacrimi