MENIU

Ce înseamnă când te uiți frecvent la aceeași ora fixă pe ceas. Ce spune numerologia

Ce înseamnă când te uiți frecvent la aceeași ora fixă pe ceas. Ce spune numerologia despre sincronicități și numere pe care le vezi frecvent în anumite contexte, fie pe ceas, fie oriunde în altă parte.

Numerele pe care le vezi frecvent îți transmit anumite mesaje. Numerele sunt frecvente în viața noastră în toate domeniile. Însuși marele matematician, Pitagora, susținea, ca idee filosofică principală, că numerele reprezintă esența lucrurilor. De asemenea, mai spunea că universul este un sistem ordonat și armonios de numere și raporturi numerice.

Numerele pe care le vezi frecvent îți transmit mesaje

Ți s-a întâmplat să observi că anumite numere apar frecvent în viața ta? Spre exemplu, pe parcursul unei zile sau într-un anumit interval de timp să vezi aceleași numere peste tot. Te uiți pe ceas, iar acesta indică ora 3.33. Deschizi o carte la întâmplare, iar aceasta se deschide la pagina 333. Mergi la magazin, iar bonul de cumpărături indică suma de 333 sau pur și simplu privirea îți este atrasă de o casă al cărui număr este 333.

Ce spune ultima cifră din anul nașterii tale despre personalitatea ta și care este lecția ta de viață

Acest număr este doar un exemplu, dar cu siguranță mulți dintre voi ați avut astfel de așa zise coincidențe legate de anumite numere care se repetă. Un alt exemplu este acela în care te uiți la ceas în zile diferite și se nimerește să fie aceeași oră și minut, de fiecare dată.

Atunci când te uiți frecvent pe ceas, iar acesta indică aceeași oră fixă, înseamnă că cineva te iubește cu adevărat, fiind vorba, cel mai probabil despre partenerul de viață.

Conform numerologiei, aceste sincronizări sau coincidențe sunt de fapt niște semne pe care universul ți le trimite cu un scop. Ele sunt fie mesaje despre ce trebuie să faci. Fie avertizări cu privire la un eveniment ce urmează să aibă loc în perioada următoare în viața ta. Universul lucrează prin îngeri, iar aceste mesaje sunt transmise de către îngeri, scrie: curiousmindmagazine.com .

Mai multe articole despre:
numerologie ora fixa pe ceas astologie numere