MENIU

Ce îi atrage pe bărbați la o femeie. 5 ponturi care te vor face atractivă în ochii bărbaților

Ce îi atrage pe bărbați la o femeie și la ce se uită domnii atunci când sunt atrași de o doamnă.

Ce îi atrage pe bărbați la o femeie

Atracția dintre sexe este un subiect care a preocupat omenirea încă din cele mai vechi timpuri. Mulți scriitori şi poeți au aşternut rânduri pe hârtie dedicate acestui subiect. Iar specialiştii au încercat să descopere cele mai potrivite atitudini pentru a creiona cele mai eficiente sfaturi în acest domeniu. Urmează-le dacă vrei să devii cât mai atractivă în ochii bărbaților.

Iată cinci sfaturi date de specialişti, ce vin în ajutorul femeilor.

Cum sa ai o viata de familie armonioasa. Sfaturi esențiale pentru cupluri. Mulți le ignoră

1. Zâmbetul

Specialiștii spun că este dovedit științific faptul că zâmbetul ne face mai atrăgători și vei fi perceput de către ceilalți într-un mod pozitiv, dacă ești o persoană zâmbitoare.

Conform autorilor Allan și Barbara Pease, femeile preferă bărbații care le fac să râdă. Cu cât bărbatul o va face mai mult să râdă cu atât șansele lui de a o cuceri cresc. Studiile arată că femeile se simt atrase de domni care le fac să râdă, iar la rândul lor bărbații sunt atrași de femeile care râd la glumele lor.

2. Machiajul

Machiajul este foarte important, dar trebuie adaptat în funcție de ocazie. Machiajul de zi trebuie să fie cât mai natural, atât cât să corecteze, pe cât posibil, imperfecțiunile feței. Ochii joacă un rol important în jocul atracției. Așa că, folosiți un fard care vă va scoate ochii în evidență și vă va face mai atractivă. De asemenea, domnii se simt atrași de femeile care acordă o atenție specială aspectului lor fizic.

3. Îmbrăcămintea

Aceasta trebuie să vă avantajeze și să vă scoată calitățile în evidență. Cert este că nu se recomandă să arătați prea multă piele, altfel ați putea părea vulgară. Puteți fi sexy și îmbrăcată decent și având un decolteu cât mai discret, dar purtând o haină în acord cu formele dumneavoastră și o culoare care să vă vină bine.

4. Rujul

Tot studiile au arătat că rujul este foarte important pentru a vă face suficient de atractivă în ochii bărbaților. Rujul a fost inventat de vechii egipteni în urmă cu 4 mii de ani, acesta, conform autorilor Alan și Barbara Pease, avea rolul de a atrage din punct de vedere sexual.

5. Tocurile înalte

De asemenea, acestea sunt un atu pentru toate femeile, creează impresia  de picioare ma lungi și mers mai legănat, iar bărbații se dau în vânt după femeile care poartă tocuri înalte, deaorece acestea accentuează sexualitatea feminină, susțin aceași autori.

6 semne că te afli în relația nepotrivită. La ce trebuie să fii atent

Mai multe articole despre:
lifestyle ce te face atractiva cuplu relatii