MENIU

Ce-i trădează pe bărbați, în funcție de zodie. Horoscopul mincinoșilor

Ce-i trădează pe bărbați, în funcție de zodie. Horoscopul mincinoșilor

Să îi cunoşti trăsăturile de personalitate în funcţie de semnul în care s-a născut îţi poate fi de mare ajutor cândva. Iată cum să îţi dai seama că te minte!

Berbec

Berbecul vrea să fie cunoscut drept o persoană în care poţi avea încredere.

Când începe să te mintă, va vrea să pară cât mai convingător posibil, fără să te facă să crezi că nu e la fel de cinstit pe cât credeai. Îţi vei da seama că te minte în momentul în care începe să se comporte ciudat şi vag. Nici atunci când e sincer, Berbecul nu oferă prea multe detalii, însă acum omite mai multe informaţii incriminatoare din povestea ta, astfel încât să te convingă să nu te minte. Dacă spune am uitat sau stă pe gânduri atunci când vorbeşte cu tine, atunci îţi ascunde ceva.

Taur

Taurul este un tip dintr-o bucată.

Nu oferă prea multe detalii atunci când povesteşte ceva, aşadar atunci când minte, va încerca să se poarte normal şi să rămână neschimbat. Când nu vrea să fie prins cu minciuna, el va continua să repete aceeaşi poveste la nesfârşit, folosind aceleaşi cuvinte, pentru a dovedi că este nevinovat. Acuză-l că minte şi latura lui încăpăţânată va ieşi la iveală. Probabil se va frustra şi îţi va spune că nu te minte, înainte de a repeta aceleaşi informaţii, folosind aceleaşi detalii.

Citește continuarea pe eva.ro.



Mai multe articole despre:
horoscop horoscop bărbaţi