MENIU

Ce-i propune Adrian Năstase lui Dăncilă legat de 10 august

Adrian Nastase vs Dancila

10 august s-a transformat într-un simbol al rezistenței societății civile, diasporă și români din țară, împotriva puterii politice care a acaparat și deformat statul român. Cei care au organizat protestul de zilele trecute vor o reformă profundă a statului român, însă politicienii de stil vechi de la noi nu par să înțeleagă acest lucru.

Fostul premier PSD Adrian Năstase propune o dezamorsare a tensiunilor legate de 10 august.

Propunere: Ziua de 10 august să fie stabilită ca Zi a Portilor deschise la guvern, scrie Adrian Năstase pe blogul său.

"Tinand seama de atmosfera amicală in care s-au desfăsurat protestele de aseară, de ambianta de dialog intre jandarmi si cei 25 000 de reprezentanti ai diasporei si ai societătii civile din România, imi permit să sugerez ca ziua de 10 august să fie stabilită, prin lege (eventual printr-un referendum de revizuire a Constitutiei) ca Zi a Portilor Deschise la guvern", spune Năstase, care amintește că el a fost cel care a instituit în 2004 Ziua porților deschise la Guvern.

Denise Rifai îl pune la punct pe Mihai Fifor. "Nu avem nevoie de mulțumiri perfide"

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, le-a mulţumit celor care au participat la protestele de sâmbătă pentru modul civilizat şi paşnic în care s-au manifestat. Jurnalista Realitatea TV Denise Rifai îi amintește ministrului că "românii au protestat liniștit și pașnic și ANUL TRECUT" și spune că PSD își dă iar "cu stângul în dreptul".

Denise Rifai îl critică dur pe ministrul Mihai Fifor care sugerează un fel de "vedeti ca se poate, vedeti ca puteti protesta si fara violente".

"Chiar nu va e rusine ca si in al 9lea ceas sa sugerati acelasi lucru?", a explodat jurnalista Realitatea TV. Rifai le amintește pesediștilor că ei au infiltrat anul trecut oameni care să întărâte și au dat ordin jardarmeriei să-i bată pe protestatari.

Mai multe articole despre:
Adrian Năstase 10 august protest 10 august