MENIU

Ce-i face fericiţi pe bărbaţi, în funcţie de zodia lor

Ce-i face fericiţi pe bărbaţi, în funcţie de zodia lor

Fericirea este un sentiment minunat, pe care ne straduim sa il traim cat mai des cu putinta. Insa parca nu e fericire mai mare decat sa ii faci pe altii sa se simta bine, sa radieze de bucurie. Dar cum ii faci pe altii fericiti? E suficient sa le stii zodia, fiindca restul ti-l spun astrologii.

Iata ce face fericit un barbat, in functie de zodia in care este nascut:

Berbec

Partenerul tau devine super-fericit atunci cand are ocazia sa isi dovedeasca abilitatile multi-tasking. De asemenea, ii place sa fie lasat sa isi asume riscuri si sa iasa invingator.

Taur

Stii acel sentiment de bine si relaxare pe care il ai atunci cand te bagi in patul cu asternuturi proaspete, parfumate si moi. Totul e confortabil si are o nota de lux. Ei bine, aceasta este combinatia magica pentru un Taur.

Gemeni

Nativul Gemei adora sa simta ca e pe aceeasi lungime de unda cu tine, ca aveti lucruri in comun. Gaseste subiecte care sa ii suscite interesul si va deveni extrem de deschis si de sociabil. Ii place sa se simta conectat prin comunicare.

Rac

Sa faci fericit un Rac e mai usor decat ai putea crede. Tot ceea ce are nevoie este un mic gest de afectiune, cum ar fi o supa calda atunci cand e bolnav, un sarut pe frunte atunci cand e suparat sau un masaj la picioare, cand s-a intors acasa dupa o zi grea de munca.

Leu

Leul este cel mai fericit atunci cand e in centrul atentiei. Ii place pe scena, de aceea va adora sa fie aplaudat dupa o prelegere, un discurs atent mestesugit. Adora ca accentul sa cada pe el. De asemenea, se simte excelent atunci cand isi poate manifesta generozitatea cu ceilalti.

Citeşte continuarea pe ele.ro.

 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop bărbaţi bărbaţi fericiţi