MENIU

Ce facem în weekend: Undercloud şi BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL

BUCHARESTE GreenSounds FESTIVAL

E vineri şi cu toţii numărăm orele care au mai rămas până la terminarea programului şi aşteptăm cu nerăbdare să putem spune cu toată inima: E WEEKEND! Realitatea.net îţi prezintă cele mai interesante şi interactive evenimente care au loc la sfârşit de săptămână.

Începem, uşor, uşor, să spunem adio verii şi să îi urăm bun venit toamnei. Vremea, observăm, se schimbă brusc, azi e cald, mâine ne îmbrăcăm gros. Însă noi, cei care cunoaştem adevăratul gust al distracţiei şi care ştim să profităm din plin de zilele libere, nu ne schimbăm şi rămanem la fel de dedicaţi weekendului  mult aşteptat.

Vineri e BUCHAREST GreenSounds Festival

Astfel, "Bucureştii lui Caragiale" îşi continuă ascensiunea şi în acest weekend, începând de vineri, 21 august, atunci când ne întâmpină cu piese de teatru amuzante şi interactive, de la ora 19.00. Festivalul, organizat de Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, a ajuns la ediţia a patra şi se bucură de un adevărat succes în rândul cetăţenilor. Perioada în care se desfăşoară evenimentul este 28 iunie – 22 septembrie, iar programul integral poate fi găsit la www.festivalcaragiale.ro

Un eveniment de amploare, care îşi deschide porţile vineri, începând cu ora 14.00, şi care a găzduit anul trecut aproximativ 19.000 de persoane, are loc în Parcul Herăstrău din Capitală. Primăria Municipiului Bucureşti, prin CreArT – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, invită bucureştenii la cea de-a doua ediţie a festivalului internaţional BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, care are loc în perioada 21 – 23 august. Peste 25 de trupe şi solişti importanţi ai momentului, din ţară şi din străinătate, vor urca pe scenele festivalului, anunţă organzatorii. 

Iubitorii de glume sunt aşteptaţi în "La Scena" pentru o oră şi jumătate de râs pe săturate cu stand up comedianţii Alexandru Minculescu, Maria Popovici şi Florin Fraţilă. Intrarea costă 20 de lei, iar doritorii sunt rugaţi să facă rezervare.

Un spectacol de comedie de cea mai înaltă calitate are loc şi la "Bohemia Tea House", începând cu ora 20.00, acolo unde Jokers, formată din Cătălin Iliescu şi Claudia Constantin, promite un show de neuitat.

Sâmbătă, teatru independent şi concert The Tube

Muzeul Ţăranului Român găzduieşte sâmbătă, 22 august, până pe 31 august, Undercloud – Festival de teatru independent (de orice). Biletele pot fi achiziţionate de pe www.bilete.ro, preţul fiind de 35 de ron pentru o persoană, iar mai multe informaţii despre acest eveniment pe pagina de Facebook a Undercloud.

Totodată, în The Tube Club trupa Bazzar promite un spectacol live de zile mari. Formaţia care este formată din cinci membri talentaţi va intra pe scenă în jurul orei 23.00, iar vestea bună este că intrarea este liberă. Cu toate acestea, pentru o masă este nevoie de rezervare.

Pentru ambele categorii de vârstă, copii şi adulţi, Muzeul Antipa prezintă expoziţia “La Antipa culorile prin aripi”, care se derulează în perioada 30 iunie – 6 septembrie, între orele 10.00 – 18.30, o alegere pentru ziua de duminică care sigur nu va da greş. Organizatorii ne îndeamnă să cunoaştem o mică parte din lumea extrem de diversă a fluturilor. Sunt prezentate specii larg răspândite în unele regiuni tropicale din America, Africa şi Asia, ce pot fi observate în mediul lor natural doar la mari distanţe geografice de ţara noastră.