MENIU

Ce făcea această femeie cu un bebeluş pe marginea drumului. Martorii nu vor uita prea curând acea zi

Martorii nu vor uita prea curând acea zi
<p>Ce făcea această femeie cu un bebeluş pe marginea drumului. Martorii nu vor uita prea cur&acirc;nd acea zi</p>
<p>Ce făcea această femeie cu un bebeluş pe marginea drumului. Martorii nu vor uita prea cur&acirc;nd acea zi</p>

Șoferii, care s-au aflat în ziua respectivă, pe acea șosea aglomerată din statul Florida (SUA), își vor aminti mult timp această priveliște. Chiar în mijlocul drumului, o femeie stătea așezată în genunchi, ținând în brațe trupul neînsuflețit al unui copilaș.

Pamela Rauseo se afla în mașină cu nepotul său Sebastian. Băiețelul de 5 luni se îmbolnăvise și plângea în permanență. Când el brusc a tăcut, Pamela nu s-a simțit deloc ușurată. Ea a înțeles că ceva nu era în regulă. Femeia a oprit mașina și s-a întors spre nepotul său. Instinctele ei au avut dreptate: băiețelul era inconștient. Fața lui devenise cianotică și el nu mai respira.

Femeia a început să strige și să ceară ajutor, însă șoferii de pe șoseaua aglomerată nu au început îndată să se oprească. Doar atunci când ea a căzut în genunchi și a început să-i facă copilului respirație artificială, oamenii nu mai puteau să o ocolească. Șoferii au sunat la poliție și la serviciile medicale de urgență. Ei se grăbeau să-i ofere ajutor.

Din fericire, adulții au reușit să salveze viața micuțului. Când era dus la spital, el deja putea să respire singur. Însă medicii nu au reușit să descopere cauza subitului stop respirator. Acum băiețelul este sănătos, iar toată familia lui este nemaipomenit de recunoscătoare Pamelei pentru curajul și spiritul ei de observație, scrie perfectnews.tv.

 

PROMOTIE eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI!!!


Mai multe articole despre:
copil maşină mamă