MENIU

Ce boli poti trata cu struguri negri. Beneficiile nebănuite ale acestor fructe de sezon

Ce boli poti trata cu struguri negri. Benefciiile acestor fructe de sezon.

Beneficii struguri 

Tromboflebita cu edem. Se iau un pumn de frunze de vita de vie si se fierbe 5 minute in 3 litri de apa. Se fac bai la picioare zilnic toata vara sau toamna. Astfel, se intaresc peretii vaselor sanguine si se imbunatateste circulatia sangelui.

Obezitatea. Dieta cu struguri pentru persoanele ce sufera de obezitate este cea mai buna, deoarece nu se vor simti starile de depresie si stres din cauza infometarii. Se mananca zilnic 2 kg de struguri in 5 portii.

Stres, depresie, ochi obositi si rosii. Se toaca 7 frunze de vita de vie rosie, se toarna 500 ml apa fierbinte peste ele si se lasa 30 de minute la infuzat in termos. Se bea o cana dimineata si una dupa-amiaza. Ochii obositi se spala cu tampoane imbibate in ceai de frunze de vita de vie.

Alimentul banal al românilor, care scade nivelul de stres din organism. Beneficiile sale nu se opresc aici

Copii anemici, cu deficiente in dezvoltare. Cura de struguri timp de o luna. Dimineata se mananca pe stomacul gol un strugure mediu. Inainte de pranz cu 2 ore se mananca un alt ciorchine de strugure, apoi un altul dupa 3 ore de la masa de pranz. Dupa ce se consuma strugurii, se clateste gura cu apa calda si putin bicarbonat de sodiu, astfel li se va intari smaltul dintilor, li se va imbunatati vederea si nu se vor imbolnavi des.

Masca de fata cu struguri. Strugurii curata si hidrateaza foarte bine pielea si intaresc capilarele. Se taie pe jumatate cateva boabe de struguri albi si se freaca direct pe ten si gat cu ei. Se lasa 20 de minute sa actioneze, apoi se spala cu apa rece.

 

Sursa