MENIU

Ce beneficii şi utilizări are oţetul din cidru de mere

Oţetul din cidru de mere are foarte multe beneficii pentru sănătate. În plus, îl poţi folosi şi în gospodărie. Iată ce beneficii şi utilizări are oţetul din cidru de mere.

Ajutor pentru a scăpa de kilogramele în plus

Pentru a-ţi îndeplini obiectivul în ceea ce priveşte pierderea de kilograme adaugă 2 linguri de oţet de cidru de mere la jumătate de litru de apă. Acest amestec poate fi băut de-a lungul unei zile. Există studii care au demonstrat pierderea în greutate datorită ingerării zilnice a acidului acetic, care este ce mai important ingredient al otetului. În 2009, potrivit unei cercetări publicate în jurnalul Bioscience, Biotechnology and Biochemistry, s-a descoperit că subiecţii care au consumat acid acetic timp de 12 săptămâni au înregistrat rezultate importante în ceea ce priveşte scăderea în greutate, a grăsimii din jurul taliei şi a trigliceridelor.
 
Echilibrarea organismului

Oţetul de cidru de mere echilibrează întreg organismul. Corpul încearcă în mod constant să ajungă în echilibru. Oţetul de cidru de mere ajută organismul să menţină un nivel aclalin al ph-ului. Cercetătorii au demonstrat că în cazul în care nivelul acidului din organism este foarte ridicat duce la un scădere a energiei corpului şi un risc mare de infecţii.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Mai multe articole despre:
dietă beneficii cidru de mere oţet din cidru