MENIU

Ce-au descoperit poliţiştii din Ploieşti la un bărbat ce reclama un furt - fără cuvinte!

Duminică după amiază un apel prin 112 anunţa că un bărbat este căzut şi inconştient pe strada Lebedei din Ploieşti. La faţa locului s-au deplasat atât oamenii legii cât şi un echipaj al Ambulanţei, însă ce au descoperit i-a lăsat fără cuvinte.

Bărbatul a plecat din Râfov duminică dimineaţă în jurul orei 09,00 ca să cumpere diferite bunuri din Oborul din Ploieşti, numai că după ce şi-a terminat treaba s-a cinstit bine. În drumul spre casă i s-a făcut rău şi a căzut pe strada, iar trecătorii au sunat la 112. Bărbatul a fost dus la Spital, iar poliţiştii au început cercetările. Nu mică le-a fost mirarea să constate că bărbatul era beat criţă şi se pierdea în declaraţii contradictorii. Iniţial acesta a susţinut că a fost tâlhărit şi deposedat de suma de 300 de lei, însă în buzunarul indicat de acesta a fost găsită suma de 13 lei, dar şi telefonul mobil, scrie observatorulph.ro.

Ulterior s-a confesat poliţiştilor şi a mărturisit că a consumat băuturi alcoolice de toţi banii, iar de frica soţiei a declarat că a fost tâlhărit. Mai mult decât atât, bărbatul suferă de ciroză şi hipoacuzie, iar consumul băuturilor alcoolice este strict interzis pentru că poate duce la pierderi de memorie şi leşin.

Mai multe articole despre:
poliţişti Ploieşti tâlhărie râfov