MENIU

Ce a transmis Patrizia, românca moartă în Italia, înainte de a fi înghițită de ape: „Sunați-o pe...”

Românii luați de viiturile din Italia au trăit momente de coșmar înainte de a muri. Conștientă de pericolul în care se afla, Patrizia a apelat de patru ori la serviciile de urgență, iar operatorul a fost ultima persoană cu care ea a vorbit. Iată care au fost ultimele ei cuvinte și cât de mult s-a chinuit, alături de Bianca și Cristian, să supraviețuiască.

Trei tineri au murit în Italia

Cu doar câteva zile în urmă, două românce și-au pierdut viața și un român este dispărut, după ce au fost surprinși de viiturile devastatoare din Italia. Toți trei erau prieteni și au făcut eforturi disperate să se salveze, însă fără succes. Detalii șocante au ieșit la iveală după tragedie, sugerând că ar fi avut șanse să supraviețuiască.

În timp ce familia lui Cristian așteaptă cu nerăbdare vești de la autorități, familiile celor două românce se pregătesc de înmormântare. Între timp, anchetatorii continuă cercetările pentru a determina dacă există persoane vinovate de această tragedie. S-a aflat că Patrizia a sunat de patru ori la urgențe, așteptând echipajul de salvare, dar unul dintre apeluri a fost pierdut.

Când i s-a răspuns, românca a cerut ajutor și a rugat să fie contactată mama ei. La scurt timp după apel, tinerii au dispărut, iar trupurile neînsuflețite ale fetelor au fost găsite ulterior.

„Veniți să ne salvați! Sunați-o pe mama mea", a fost apelul disperat al Patriziei înainte de a-și pierde viața.

Mama Patriziei este distrusă de durere

Mama Patriziei trece prin momente de neimaginat și este profund afectată de modul în care fiica ei a murit. Femeia este revoltată că nimeni nu a intervenit pentru a ajuta românii în acele momente critice, oamenii preferând să filmeze scena decât să încerce să-i salveze. Familia se pregătește acum să o conducă pe tânără pe ultimul drum.

„Toți au filmat ce se întâmpla și nimeni nu i-a salvat. Nimeni! Puteau să o facă, nu era important să filmeze. Patrizia a mers la o plimbare, a sunat de mai multe ori la 112 și a lăsat numele și adresa ei. A spus: \"chemați-o pe mama mea!\"", a declarat mama Patriziei, exprimându-și furia și durerea.