MENIU

Ce a descoperit pacientul unui spital din Iaşi, după o operaţie la rinichi. A vrut să plece, dar...

Un pacient al spitalului Parhon din Iaşi s-a trezit că nu are cum să plece acasă după o operaţie, pentru că maşina maşina i-a fost ridicată între timp de Poliţia Locală. Bărbatul din Bacău îşi lăsase hainele şi portofelul în autoturism, aşa că a fost nevoit să-şi petreacă încă o noapte în pijamale, pe o canapea din spital.

Nicolae Tache a ajuns la Iaşi zilele trecute, pentru o operaţie la rinichi, efectuată fără probleme la Spitalul “Parhon”. Când să plece acasă...

"Nu mai era maşina. Ce să fac? Am luat un pahar cu apă rece. M-am liniştit, nişte pastile şi m-am dus în spital. ce să fac? Sunt lăsat cu căruţa în drum aşa, în pijama, în faţa spitalului. de plecat n-am cu ce pleca. Bani n-am de unde să plătesc", spune bărbatul.

Omul a mai dormit o noapte pe holurile spitalului, apoi a plecat pe străzile Iaşiului, în căutarea maşinii.

De ruşinea lui sau pentru că venise şi presa, Poliţia Locală, care îi ridicase maşina, a decis să-l ajute.

"Colegii mei o să-l conducă pe domnu' la servicii publice municipale pentru a expune această situaţie mai aparte şi sperăm că cei de la servicii publice vor avea îngăduinţă".

Bărbatul a trebuit să le explice ore în şir angajaţilor municipalităţii că nu poate plăti taxa pentru recuperarea maşinii, fiindcă portofelul este în automobilul ridicat. Până la urmă, a fost lăsat să se urce la volan, dar aventura l-a costat 500 de lei. Băcăuanul recunoaşte că a parcat maşina la 22 de metri de trecerea de pietoni, deşi legea spune că trebuie să fie la cel puţin 25, însă este hotărât să dea în judecată Poliţia Locală Iaşi.