MENIU

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Corneliu Vadim Tudor după moartea acestuia. Te trec fiorii!

Vestea morții lui Corneliu Vadim Tudor a căzut ca un trăsnet. Prietenii tribunului, profund îndureraţi, şi-au exprimat public regretul faţă de pierderea suferită.

La doar câteva ore de la decesul fostului lider PRM a apărut o fotografie coleșitoare, în care tribunul își sărută părinții.

”Acum, Corneliu Vadim Tudor se va reîntîlni cu iubiţii lui părinţi”, se arată în mesajul postat în dreptul imaginii de pe pagina de Facebook.

De asemenea, apropriații politicianului și nu numai i-au împânzit pagina de Facebook cu mesaje prin care-şi exprimă regretul: "RIP. Se spune că oamenii îşi presimt moartea. Aceasta este dovada clară. Un om de o inteligenţă rară" / "Dincolo de orice altă părere, Corneliu Vadim Tudor a fost un om de o cultură academică, dacă ar fi îmbrăţişat cariera universitară, ar fi ajuns unul dintre nemuritorii Academiei Române. A plecat fulgerător dintre noi, mult prea devreme. Eu cred că va lăsa un mare gol în cultura politică actuală!" / "Ultimul patriot. ultimul roman. ultimul apărător al neamului acestei ţări. Hulit de unii, adulat de alţii. Să îţi fie somnul lin şi îngerii aproape".

Mai multe articole despre:
Corneliu Vadim Tudor fotografie mesaje Facebook