MENIU

Cazul polițistului din Sibiu: Ofițerul bătăuș a fost SUSPENDAT din funcție. Anchetă uriașă la nivelul IPJ Sibiu

Cazul polițistului din Sibiu: Ofițerul bătăuș a fost SUSPENDAT din funcție. Anchetă uriașă la nivelul IPJ Sibiu/ Captură video

Ofițerul bătăuș de la trupele speciale din Sibiu a fost suspendat din funcție după ce a fost demarată o anchetă în urma scandalului. Polițistul a sărit la bătaie asupra unui șofer, iar acum victima în vârstă de 18 ani are nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale în urma loviturilor. Urmează informații care vă pot afecta emoțional! 

Polițistul bătăuș din Sibiu a fost reținut pentru 24 de ore în urma scandalului violent din trafic. Ofițerul de la trupele speciale se afla în timpul liber când a sărit la bătaie asupra unui tânăr de 18 ani. Conducerea Poliției Române a cerut de urgență Inspectoratului de Poliție din Sibiu să ia măsuri clare împotriva agentului agresiv.

Anchetă la IPJ Olt după ce un polițist ar fi încercat să ascundă substanțe interzise, probe într-un dosar

Scenele halucinante au avut loc la Sibiu și au fost surprinse de o cameră de bord. În imagini se vede cum polițistul se dă jos din mașină și lovește cu pumnii și picioarele mașina șoferului. Victima spune că avea prioritate în sensul giratoriu.

"Efectiv m-a atacat cu piciorul prin geamul meu, apoi mi-a dat pumni. Am vanatai pe maini, pe picorul drept, un dinte spart. Mi-a curs sange din nas. M-a ajutat o domna: mi-a dat gheata. Lovitura pe care mi-a dat-o mi-a provocat o durerea la maxilar incat nu mai pot sa deschid gura", spune victima politistului.

Cazul polițistului din Sibiu: Măsurile Poliției Române după ce un om al legii a luat la bătaie un șofer în trafic

"Pentru baiat am scos certificat medico-legal. Mergi linistit pe strada si te trezesti ca te ataca din senin", a afirmat mama tanarului agresat. 

Polițistul bătăuș s-a ales cu dosar penal.