MENIU

Cazul Monica Macovei. Motociclistul rănit de fostul ministru va fi operat din nou! Bărbatul încă are resturi metalice în corp

Cazul Monica Macovei. Motociclistul rănit de fostul ministru va fi operat din nou! Bărbatul încă are resturi metalice în corp

Continuă ancheta în cazul motociclistului rănit în urma accidentului provocat de Monica Macovei. Ilie Constantin urmează să fie supus unor noi intervenții, cea de-a treia, mai exact. Recent i-au fost extrase alte materiale metalice în urma unei operații la cot.

Lui Ilie Constantin, motociclistul rănit grav în urma accidentului provocat de Monica Macovei, umrează să îi fie făcute și alte interv enții chirurgicale, și asta după ce în ultima ultimei operații la cot i-au fost depistate rămășite metalice. 

După ce toate aceste rămășite metalice vor fi extrase din corp, lui Ilie Constantin va fi supus unui RMN. Acesta susține că are dureri de genunchi, că are ligamentele rupte și că nu poate flexa piciorul. 

În plus, motociclistul așteaptă și decizia judecătorilor în legătură cu acuzația de vătămare corporală din culpă, dar și în legătură cu daunele cerute în urma traumatismelor suferite. 

Ilie Constantin cere daune materiale în valoare de 14.379 de lei și daune morale în valoare de 500 de mii de euro. În plus, știm că lui i-a fost propusă suma de 10.000 de euro, însă a refuzat-o.