MENIU

Cazul medicului Gheorghe Burnei. 50 de plângeri au ajuns în fața procurorilor

Avalanşă de plângeri împotriva chirurgului Gheorghe Burnei. Zeci de persoane au sesizat autorităţile atât pentru fapte de luare de mită, cât şi pentru modul în care au fost trataţi pacienţii medicului ortoped. 

Anchetatorii verifică fiecare plângere, iar reclamanţii vor fi chemaţi rând pe rând la audieri pentru a da detalii.

Până acum, 15 persoane au fost audiate. De asemenea, procurorii vor analiza şi documentele medicale pentru a stabili dacă plângerile sunt sau nu fondate.

Sursele Realitatea TV spun că plângerile vin în continuare, fiind vorba așadar de o avalansă de reclamații.

Povestea impresionantă a copilului cu ciment şi sârmă în femur, "marca" Gheorghe Burnei

Ieri, au avut loc noi percheziţii la Spitalul Marie Curie. Procurorii au ridicat documente în dosarul medicului Gheorghe Burnei.

De asemenea, procurorii de la Parchetul Capitalei au făcut, sâmbătă dimineaţa, percheziţii la imobilele medicului Gheorghe Burnei şi la spitalul Marie Curie, fiind vizate fapte de corupţie. La ultima acţiune de acest fel, anchetatorii au găsit oase de copii ţinute în pungi în congelatorul unui frigider de la spital. În replică, purtătorul de cuvânt al spitalului a declarat că procurorii au ridicat probe din trei cabinete de Ortopedie, iar activitatea spitalului este asugurată în regim normal, chiar dacă medicii sunt "bulversaţi".

Burnei, către mama unei fetiţe moarte pe masa de operaţie: ORICUM MUREA. Ești tânără, faci altul

Procurorii de la Parchetul Capitalei au precizat că dosarul lui Gheorghe Burnei vizează comiterea a 17 fapte de corupţie, în perioada octombrie - noiembrie 2016, primul denunţ fiind făcut a data de 28 septembrie.

De ce nu a fost DENUNȚAT Burnei. Explicația este halucinantă. Cine blochează denunțurile

Mai multe articole despre:
anchetă medic plângeri Gheorghe Burnei