MENIU

Cazul Hexi Pharma, poveste fără sfârşit. Nouă răsturnare de situaţie

Averea colosală a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Aflată în plin război cu prima nevastă a lui Dan Condrea, pentru averea lăsată de controversatul afacerist, Uliana Ochinciuc a făcut o mutare neaşteptată.

Zilele trecute, Uliana Ochinciuc şi băieţelul pe care îl are în custodie au deschis mai multe procese împotriva Laurei Georgescu – prima soţie a lui Condrea – şi a fetiţei pe care acesta o are cu fostul patron Hexi Pharma. Mai mult, Uliana l-a dat în judecată chiar şi pe băieţelul ei, solicitând în toate dosarele instituirea sechestrului, scrie spynews.ro. 

Chiar dacă la prima vedere pare o răzbunare din partea Ulianei, pentru ca Laura Georgescu să fie târâtă prin faţa instanţei, miza întregului scandal este uriaşă. Cu aceste procese, Uliana Ochinciuc încearcă să blocheze vânzarea firmei Hexi Pharma, mai ales că există negocieri cu doi cumpărători, iar tratativele sunt în stadii avansate. Unul dintre cei care vor să cumpere Hexi Pharma este chiar "mâna dreaptă" a lui Dan Condrea, iar celălalt – un milionar dintr-o ţară din nordul Europei care a venit în urmă cu trei luni în România, pentru a face o ofertă.