MENIU

Caz uimitor: ce a primit în dar o fetiță fără picioare

Cazul copilei de trei ani, din Tennessee, cu ambele picioare amputate, care a primit în dar un cățeluș, cu doar o lăbuță, a emoționat o lume întreagă. Sapphyre Johnson, care s-a născut cu o serie de probleme de sănătate, care au condus la pierderea ambelor picioare, a fost extrem de răbdătoare încă de la trei luni, când a fost internată la Spitalul de Copii Shriners din Greenville, Carolina de Sud, unde doctorii au intervenit, prin mai multe operații, pentru a-i pune protezele care să o ajute să meargă, informează HuffingtonPost.

Cu nouă luni în urmă, un crescător de ceobănești germani, Karen Riddle, afla că unul dintre puii abia născuți avea o problemă la lăbuța dreaptă. Riddle a povestit pentru presa locală că deși alți crescători îi sugeraseră, la acea vreme, să îl eutanasieze pe puiuț, nici nu a vrut să audă de această variantă.

În schimb, Karen Riddle a sunat la Spitalul Shriners, cu gândul că ar putea găsi un copil care să îl dorească pe micul pui de lup, numit "Lt.Dan", după personajul "Forrest Gump", ale cărui picioare au fost amputate în film.

Sapphyre s-a dovedit a fi candidata perfectă.

"Prima dată când i-a arătat o poză cu câinele, s-a uitat la mine, pentru câteva momente, după a exclamat: 'acesta este câinele meu. Arată la fel ca mine'. Ea este un copil special, care va avea un cățel pe măsură", a declarat, pentru presa locală, pediatra Elaine Hardin.

Cei doi s-au întâlnit luni. Micul "Lt.Dan" a fost receptiv din prima.

"Am spus: 'Sapphyre, arată-i picioarele tale' și în acel moment și-a aruncat protezele și șosetele și a zis:'Uite!'. Lt.Dan a atins-o cu lăbuța sa dreapta în același timp", a povestit Riddle, pentru ABC News.

După ce au ajuns acasă, în Tennessee, cei doi au devenit de nedespărțit, câinele urmârind-o peste tot pe cea mică.