MENIU

Caz teribil la Grădinița din Slatina: O fetiță de 5 ani a căzut în gol de la o înălțime de 5 metri

<p>Copil agresat la o grădiniţă din Galaţi. Ce a făcut tatăl c&acirc;nd a aflat</p>

Caz teribil la Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Slatina. O fetiță de cinci ani a căzut în gol de la o înălțime de cinci metri, după ce a sărit pe geamul de la baie, pentru că rămăsese blocată. Deși îngrijitoarea grădiniței se afla în zonă, ea spune că nu a știut ce se întâmplă. Cazul a ajuns în atenția Inspectoratului Școlar Județean Olt, dar și a Poliției, care au început o anchetă.

Incidentul s-a petrecut ieri dimineață, în jurul orei 9.30. Fetița în vârstă de cinci ani face parte din grupa mijlocie a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2 din Slatina. Această grupă își desfășoară activitatea în sala de sport a Școlii nr. 5. Educatoarea povestește că micuța a cerut voie să meargă la baie și atunci s-a întâmplat incidentul.

Deși ar fi trebuit să meargă la baie însoțită de îngrijitoare, micuța a mers singură. După câteva minute, ea a fost adusă pe brațe de niște elevi mai mari, care au văzut-o când a căzut. Abia atunci a aflat și îngrijitoarea despre această situație.

Cazul a ajuns și în atenția Inspectoratului Școlar Județean Olt, care a început o anchetă, conform Olt TV.

Reprezentanții Poliției Olt susțin că s-au autosesizat cu privire la incidentul de ieri dimineață și au început verificările. Aceștia spun că au stat de vorbă cu părinții copilului, însă ei au declarat că micuța a căzut în baie și nu a suferit răni.

Până în prezent, la Poliție nu a fost depusă plângere din partea părinților fetiței. Reprezentanții grădiniței spun că micuța nu s-a prezentat astăzi și a rămas acasă, pentru a depăși trauma. Incidentul de ieri a scos la iveală nereguli grave la grădinița respectivă.