MENIU

Caz șocant, în Iași! Ce a pățit un PROFESOR după ce și-a bătut soția, în fața fiicei

Caz șocant, în Iași! Ce a pățit un PROFESOR după ce și-a bătut soția, în fața fiicei

Un profesor din Iași și-a dat soția cu capul de pereți! Află ce a hotărât instanța după decizia luată de nevastă.

Un profesor a scăpat de acuzația de violență în familie, după ce soția a decis să-și retragă plângerea prealabilă. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au considerat încetat procesul penal care îl privește pe Gheorghe A.

Procesul a început pe data de 18 februarie 2019, când procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Gheorghe A., în vârstă de 65 de ani, din municipiul Iași, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

"În seara zilei de 13 martie 2017, în jurul orei 21:00, persoana vătămată M.A. purta o discuție telefonică cu mama sa, moment în care inculpatul Gheorghe A. a început să-i reproșeze că vorbește prea tare la telefon. Persoana vătămată s-a deplasat în camera învecinată și a urmat un schimb de replici cu soțul său, după care a luat telefonul acestuia de pe birou și, din cauza stării de tensiune psihică, l-a scăpat pe jos, acesta desfăcându-se. Inculpatul Gheorghe A. a împins-o pe hol și a lovit-o, de două ori, cu capul de un dulap. După, inculpatul a prins-o cu mâinile de zona capului, în dreptul urechilor, și i-a mai aplicat două lovituri puternice cu fruntea lui în zona frunții persoanei vătămate. Persoana vătămată a început să țipe, în ajutorul ei venind fiica acesteia, care a apelat serviciul de urgență 112", au menționat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Citește continuarea pe realitateadeiasi.net