MENIU

Caz șocant în cartierul Brâncoveanu din București: O tânără și-a plimbat câinele complet dezbrăcată. Trecătorii au încremenit. IMAGINI 18+

Cartierul Brâncoveanu din sectorul 4, București, a fost martorul unor scene neobișnuite și tulburătoare joi dimineață. O tânără, complet dezbrăcată și însoțită de câinele său în lesă, a ieșit pe stradă, lăsându-i pe trecători uluiți.

O apariție șocantă pe străzile din Brâncoveanu

Mai multe persoane din București au avut parte de un început de zi atipic. Într-o zonă populată, la o oră de vârf, o femeie a apărut complet dezbrăcată, plimbându-și câinele, potrivit spynews.ro. Trecătorii, inclusiv copii, au fost bulversați de această apariție inedită.

Femeia, în vârstă de 32 de ani, părea complet lipsită de inhibiții și nu a manifestat nicio urmă de jenă sau intimidare. Conform imaginilor surprinse la fața locului, tânăra a interacționat cu trecătorii ca și cum apariția ei ar fi fost una normală. Aceasta părea debusolată, dar acest lucru nu a împiedicat-o să își continue plimbarea.

Mai mulți copii s-au speriat de tânăra dezbrăcată

Printre trecători se aflau și copii, inclusiv două fetițe care au fost abordate de femeie. Acestea, probabil însoțite de mama lor, au fost vizibil speriate de apariția neașteptată. Persoana cu care se aflau fetițele a încercat să le protejeze și să se îndepărteze rapid de tânără.

Deși mulți au încercat să o ignore, apariția tinerei a fost greu de trecut cu vederea. Reacțiile au fost diverse: unii trecători erau șocați, în timp ce alții se abțineau cu greu să nu râdă.

            O tânără dezbrăcată își plimba câinele la primele ore pe străzile din București / Sursa foto - SPYNEWS

Ce au transmis autoritățile în acest caz

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, ce fac referire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 4, a fost observată o femeie dezbrăcată, Serviciul Informare și Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

La data de 10 iulie 2024, în jurul orei 20.30, polițiștii Secției 16 Poliție s-au deplasat la o adresă din Sectorul 4,  iar în  urma verificărilor efectuate, a fost depistată o femeie dezbrăcată, în vârstă de 32 de ani, care era însoțită de câinele ei. 

De asemenea, la adresă, a fost solicitat un echipaj medical, care a transportat persoana la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Cu privire la animalul de companie, acesta a fost preluat de către concubinul femeii.”, se arată în comunicatul emis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGMB).