MENIU

Caz șocant în Bruxelles: Un bărbat a murit după ce a fost legat și aruncat în canal. Victima ar fi un român

Poliția belgiană solicită ajutorul publicului pentru a rezolva un caz tulburător în care un bărbat a fost găsit mort după ce a fost imobilizat și aruncat într-un canal din Bruxelles. Victima a fost descoperită în viață pe 9 aprilie 2024, dar a decedat ulterior la spital.

Oamenii legii încearcă să afle cine este victima

Bărbatul a fost găsit în canalul din apropierea Pieței Jules de Trooz, având mâinile și picioarele legate cu frânghii galbene și un lacăt. În momentul descoperirii, victimei i s-au acordat îngrijiri de urgență și a fost transportată la spital, unde a murit ulterior din cauza leziunilor.

Poliția a făcut publice detalii despre victima, care măsoară aproximativ 1,83 metri înălțime, are o constituție normală și păr lung, șaten. În momentul găsirii, bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastru deschis, o jachetă Sheltersuit albastru cu alb și adidași Asics în culorile albastru, portocaliu și alb. Autoritățile cred că victima ar putea fi Răzvan Sebastian Marinică, un cetățean român.

Poliția face apel către persoanele care recunosc descrierea victimei să contacteze autoritățile prin e-mail la adresa avisderecherche@police.belgium.eu sau prin telefon la numărul gratuit 0800/30.300. 

„Este vorba despre o persoană care are 1,83 metri înălțime, o constituție normală și păr lung, șaten. În momentul descoperirii sale, purta pantaloni de culoare albastru deschis, o jachetă Sheltersuit albastru cu alb și adidași Asics tricolori în culorile albastru, portocaliu și alb. Bărbatul în cauză ar putea fi Răzvan Sebastian Marinică, cetățean român", mai precizează sursa citată.

De asemenea, anchetatorii cer martorilor care au fost prezenți în momentul în care bărbatul a fost aruncat în canal să furnizeze informații care ar putea ajuta în rezolvarea cazului.

Autoritățile belgiene sunt îngrijorate de circumstanțele acestui incident și continuă să investigheze pentru a aduce vinovații în fața justiției.