MENIU

Caz șocant în Botoșani. Tânără, violată și tâlhărită în locuința sa

Tânără, violată și tâlhărită în locuința sa

Doi tineri din comuna Nicșeni, de 25 și 27 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore pentru viol și tâlhărie calificată. Cu fețele acoperite și având asupra lor un cuțit, cei doi au violat o tânără de 23 de ani, căreia i-au furat și 500 de lei.

Potrivit anchetei, pe 26 august, suspecții ar fi pătruns în locuința victimei și, prin violență, ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale cu ei. Ulterior, ar fi sustras din locuință 500 de lei și două telefoane mobile, după care au plecat.

În urma sesizării depuse de victimă, agresorii au fost depistați a doua zi, în comuna Nicșeni. Pentru a-i prinde, polițiștii au tras focuri de avertisment, întrucât cei doi au încercat să fugă și nu s-au supus somațiilor. În urma utilizării armamentului din dotare, nu au rezultat victime sau pagube materiale, precizează poliția.

Asupra celor doi au fost găsite bunurile furate de la victimă. Agresorii au fost închiși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani și vor fi duși în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, informează realitateadebotosani.net

 

 

 

Mai multe articole despre:
botosani tanara violata