MENIU

Caz șocant, într-un centru de plasament din Vaslui: minoră, agresată de supraveghetor

Angajatul unui centru din municipiul Barlad al Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui este acuzat ca ar fi agresat sexual o fata de 14 ani din institutia de ocrotire.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui, minora i-a povestit psihologului din centru ca a fost agresata, iar acesta a anuntat incidentul la numarul de urgenta 112.

"Am fost sesizati la numarul unic de urgenta 112 de catre psihologul din cadrul unui centru social cu privire la faptul ca o minora a fost victima infractiunii de agresiune sexuala. Fata a indicat drept autor un angajat al centrului respectiv. Au fost demarate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de agresiune sexuala", a declarat purtatorul de cuvant a IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghita, citat de bzi.ro.

DGASPC Vaslui a demarat o ancheta interna care se desfasoara in paralel cu cercetarea politistilor, fiind dispusa masura mutarii angajatului respectiv in cadrul altui centru, unde acesta sa nu intre in contact cu copii.

Mai multe articole despre:
centru de plasament abuz centru de plasament