MENIU

Caz FRAPANT în Italia: Plângeri FALSE de viol, trase la indigo, împotriva foștilor soți, depuse de două surori gemene românce

Instanță de judecată

Stupoare în Italia, ca urmare a unor plângeri false de viol, făcute de două surori gemene, de naționalitate română. Româncele au depus plângerile împotriva foștilor soți, iar motivele expuse au fost ...identice, lucru care a stârnit suspiciuni anchetatorilor.  

Două surori românce gemene, în vârstă de 40 de ani, și-au acuzat foștii soții de violență cu plângeri trase parcă la xerox, relatează Știri Diaspora

Astfel, una dintre românce își denunțase soțul de care ulterior s-a despărțit pentru abuz și violență sexuală și, timp de un an și jumătate, nu l-a lăsat să-și vadă fetița pe care o au împreună.

Femeia le povestise carabinierilor despre bătăile pe care le-a primit, despre insultele și amenințările pe care le suferise. Ea a descris starea de anxietate și stres pe care i-a provocat-o situația cu fostul soț. Și mai povestise și un episod absolut înfiorător care întruchipa scena unui viol pe care bărbatul l-ar fi comis împotriva sa.

Deși procurorul a cerut ca bărbatul să fie condamnat la trei ani de închisoare, judecătorul, în schimb, l-a achitat astăzi, motivând că acuzația împotriva fostului soț a fost „construită cu artă”

Dovadă în acest sens a fost un alt proces verbal, practic identic, pentru rele tratamente și violențe sexuale, pe care sora geamănă a presupusei victime o prezentase cu câțiva ani în urmă împotriva soțului ei, în care se relatau fapte extrem de asemănătoare cu cele care fac obiectul procesului. Chiar și „dinamica violului a fost ca o fotocopie", au susținut avocații acuzatului. 

În acel prim dosar, procurorul nici măcar nu a mers în judecată. Drept urmare, procurorul a cerut ca plângerea să fie clasată și femeia a fost denunțată pentru calomnie.

Mai multe articole despre:
plangeri false viol surori gemene italia