MENIU

Caz DRAMATIC în Ialomița! Polițist de doar 26 de ani, găsit SPÂNZURAT în curtea unui liceu. Ultimul mesaj pe rețelele sociale, CUTREMURĂTOR

Polițist spânzurat Ialomița

Un polițist în vârstă de 26 de ani a fost găsit spânzurat în curtea unui liceu din județul Ialomița. Înainte de a recurge la acest gest extrem, tânărul a lăsat un mesaj tulburător pe reţelele sociale. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în acest caz. 

Persoana care a găsit trupul bărbatului a sunat la 112, însă medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

"Corpul acestuia a fost preluat de catre Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. Se efectueaza cercetari pentru moarte suspecta pentru stabilirea intregii situatii", a afirmat  Ludmila Dascălu, purtător de cuvânt IPJ Ialomiţa.

Potrivit presei locale, tânărul ar fi avut probleme cu iubita sa și, probabil, asta l-ar fi determinat să recurgă la acest gest.

Mai mult, în ultima postare, polițistul a lăsat un mesaj în care face referire la trădare.

„Ai grijă în cine ai încredere… Câteodată și dinții tăi îți mușcă limba", a scris polițistul pe rețelele sociale.

Bărbatul era angajat în cadrul IPJ Ialomiţa ca ajutor de şef de post, iar de un an era detașat la Postul de Poliție din Maia.

Un dosar penal pentru ucidere din culpă și moarte suspectă a fost deschis.