MENIU

Câți bani cere Ștefan Bănică Jr. pentru un concert. Regele rock 'n' roll din România urcă pe scenă pentru o sumă impresionantă

Câți bani cere Ștefan Bănică Jr. pentru un concert. Foto: Fcebook

Ștefan Bănică Jr. este o legendă a muzicii din România, asociat cu ritmul și energiile rock 'n' roll. Când  urcă pe scenă, publicul se așteaptă la o experiență de neuitat, plină de energii și momente de bucurie. Dar cât este prețul pentru această performanță senzațională?

Reputația sa de un adevărat rege al spectacolelor, completată pe scenă de o formație de muzicieni profesioniști și experiența sa de mai bine de 30 ani pe scene l-au transformat într-unul din artiștii solicitați în ciuda faptului că nu este unul ”ieftin”, scrie Money.

Ștefan Bănică Jr.  nu cântă niciodată fără formația sa, pe care o ajustează în funcție de bugetul evenimentului, și care, în formula cea mai ieftină implică minim 10 persoane angrenate (instrumentiști, backing vocals, inginer de sunet). Și onorariul său este pe măsura renumelui, pleacă de la 15.000 de euro +TVA pentru spectacolele publice, sumă la care se adaugă ”ajustări” în riderul tehnic, transport și cazare.

Mai nou, artistul acceptă să cânte și la evenimente private, inclusiv nunți, dar prețul nu este deloc unul mic. Motivul unui preț  mai mare decât cel cerut pentru un spectacol este legat de condițiile speciale ce țin de calitatea evenimentului, activitatea profesională a mirilor și a locației. Tot un preț mai ridicat cere și pentru spectacole publice ce fac parte din campanii comerciale ori electorale.

O româncă s-a ales cu două milioane de euro și o cabană de vânătoare de pe urma unui bătrân bolnav din Italia

 

Mai multe articole despre:
stefan banica jr concert bani