MENIU

Câți bani a primit Babasha pentru participarea sa la concertul Coldplay de pe Arena Națională

Câți bani a primit Babasha pentru participarea sa la concertul Coldplay

Babasha, cântărețul de manele care a fost huiduit concertul susținut de Coldplay pe Arena Națională, a atras atenția publicului asupra sa. Mulți s-au întrebat care a fost onorariul primit în urma colaborării cu trupa britanică, iar manelistul a decis să pună capăt zvonurilor. 

Zeci de mii de oameni au huiduit la cel mai așteptat concert al anului, care a avut loc pe Arena Națională. Spectacolul formației Coldplay a avut parte de un moment controversat, care a revoltat zecile de mii de fani care au plătit sute de euro pentru un bilet. Solistul trupei britanice, Chris Martin, a invitat pe scenă un cântăreț de muzică de petrecere de la noi. Piesa acestuia a fost acoperită de huiduielile fanilor trupei rock. 

După ce a fost huiduit la primul concert, Babasha nu s-a lăsat descurajat și a urcat din nou pe scenă la cel de-al doilea concert Coldplay. Manelistul a dezvăluit că l-a avertizat pe Chris Martin despre posibilitatea ca publicul să reacționeze negativ la prezența sa. „Am încercat să-l previn pe el, adică la primul sound check i-am spus că nu știu cât de bine o să primească toată lumea treaba asta și el a zis că nu contează și că mesajul lor este altul”, a declarat Babasha.

Irina Columbeanu, primul interviu alături de tatăl ei. „Sunt cea mai fericită fată din lume!”

Dincolo de scandalul huiduielilor de pe Arena Națională, mulți și-au pus întrebarea dacă trupa Coldplay l-a plătit pe Babasha pentru prestația sa. Surpriza a fost dezvăluită de artist într-un mesaj video adresat fanilor săi: „Nu s-a luat niciun ban, fraților, la concert! Nu știu dacă știți, dar mi se pare că Coldplay, nu știu dacă integral sau o parte, a fost ONG. Nu a luat fratele vostru niciun ban”, a explicat cântărețul de manele.

În ciuda zvonurilor conform cărora prezența sa ar fi fost parte a unei strategii de marketing elaborate, Babasha a insistat că totul a fost o inițiativă menită să aducă ceva nou și diferit pentru public. „Nu a fost nici măcar un marketing. Vă jur cu mâna pe inimă! Era imposibil să ia un puști ca Babasha, sau de calibrul meu, bani de la cineva”, a mai spus manelistul, dornic să pună capăt zvonurilor.

Acestea sunt lunile din an în care oamenii sunt mai tentați să înșele. Rezultatele unui studiu, menite să pună pe jar casnicii devotați

Mai multe articole despre:
babasha coldplay concert onorariu huiduieli