MENIU

Câte măști folosește premierul Ludovic Orban în fiecare zi și de unde și le cumpără

Ludovic Orban a fost întrebat miercuri într-o conferinţă de presă câte măşti foloseşte pe zi şi dacă le cumpără din banii săi sau din banii publici. Premierul a declarat  că foloseşte trei-patru măști de protecție pe zi pe care le primește de la Guvern sau le cumpără din banii lui.

 

Premierul a răspuns că primește măşti de la Secretariatul General al Guvernului atunci când se află la serviciu şi folosește măşti pe care şi le-a cumpărat singur atunci când se află în împrejurări private, menţionând că zilnic utilează trei sau patru măşti.

„Primesc măşti de la Secretariatul General al Guvernului, cred, nu ştiu, o să verific această informaţie. Mi-am cumpărat şi eu măşti. Când sunt la serviciu, folosesc măştile de la serviciu, când sunt în împrejurări private, folosesc măştile pe care le am acasă și le utililzez. Depinde de... Lucrând foarte mult, folosesc probabil trei, patru măşti pe zi”, a afirmat Orban.

Precizarea a fost făcută de Ludovic Orban, președintele PNL, în răspunsurile date la întrebările  jurnaliștilor când a ieșit de la Biroul Electoral Municipal după depunerea listelor de candidați ai PNL pentru alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie 2020.